Ring oss

38 26 33 16

Åpningstider

Man: 8:30 - 19:30 | Tir-Fre: 8:30 - 16:00

Timebestilling

Online timebestilling for dine tenner!

Våre ansatte

Karoline Arntzen
Tannlege

Karoline ble uteksaminert ved Poznan University of Medical Sciences i Polen i 2017, og er medlem av Den Norske Tannlegeforening. Hun er opprinnelig fra Vigeland, og har erfaring både fra privat og offentlig praksis.

Karoline ble en del av vårt team i august 2019, hun er engasjert og opptatt av at pasienten skal føle seg trygg.

 

Janne Hinderaker Holte
Tannhelsesekretær

Janne begynte som sekretær hos oss september 2018. Hun har god erfaring innen helsevesenet, og er glad i å jobbe med mennesker. I tillegg har hun jobbet som grafisk designer.

Linnett Øvland
Tannlege

Linnett er opprinnelig fra Songdalen. Hun ble uteksaminert ved Universitetet i Bergen i 2018 og er medlem av Den norske tannlegeforening. Under studiet skrev Linnett en mastergrad om tannlegeskrekk og hun synes dette er et spennende tema. I tillegg er hun opptatt av at pasienten føler seg trygg og ivaretatt.

Linnett ble ansatt hos oss fra august 2018.

Svangerskapspermisjon fra august 2019-mars 2020.

Mariann er fra Mandal og var ferdig utdannet tannlege i Oslo i 2004. Hun hadde 2 års pause underveis i studiet for å drive forskning innen odontologi. Etter ett års ansettelse ved den offentlige tannhelsetjenesten i Mandal startet hun i 2005 opp egen praksis i dagens lokaler på Skjebstad bare noen hundre meter fra der hun vokste opp.

Marit Johannesen
Tannhelsesekretær

Marit er autorisert tannhelsesekretær. Hun innehar en 90% stilling og har vært med oss siden 2009. Marit har i tillegg til viktige kliniske oppgaver også ansvaret for blant annet IKT og Helfo-rutiner på klinikken.  

Oddveig Karlsen
Tannpleier

Oddveig er oppvokst i Søgne. Hun var ferdig utdannet tannhelsesekretær i 1991. Etter å ha praktisert yrket i 2 år i privat praksis, bestemte hun seg for å gå videre innen faget og tok tannpleierutdanningen ved Odontologisk fakultet i Bergen.

Kari Laudal
Tannhelsesekretær

Kari ble ansatt i 2015 i en 100% stilling. Kari trives i arbeidet med pasienter og har i tillegg til kliniske oppgaver blant annet ansvar relatert til forskningsprosjekt innenfor tannbehandlingsangst.