Ring oss

38 26 33 16

Åpningstider

Man,Tor,Fre: 8:30 - 16:00 | Tir, Ons: 8:30 - 19:00

Timebestilling

Online timebestilling for dine tenner!

Våre ansatte

Beate Gabrielsen
Tannlegeassistent
Beate ble ansatt som sekretær hos oss oktober 2022. Hun er autorisert helsesekretær og har 12 års erfaring fra legekontor. Hun er veldig glad i å jobbe med mennesker.
Maren Hegland
Tannlege

Maren har studert i Århus og jobbet i Danmark før hun nå har flyttet hjem til Mandal igjen. Hun begynte som svangerskapsvikar for Linnett, men er fra august 2022 fast ansatt hos oss. 

Mariann er fra Mandal og var ferdig utdannet tannlege i Oslo i 2004. Hun hadde 2 års pause underveis i studiet for å drive forskning innen odontologi. Etter ett års ansettelse ved den offentlige tannhelsetjenesten i Mandal startet hun i 2005 opp egen praksis i dagens lokaler på Skjebstad bare noen hundre meter fra der hun vokste opp.

Linnett Øvland
Tannlege

Linnett er opprinnelig fra Songdalen. Hun ble uteksaminert ved Universitetet i Bergen i 2018 og er medlem av Den norske tannlegeforening. Under studiet skrev Linnett en mastergrad om tannlegeskrekk og hun synes dette er et spennende tema. I tillegg er hun opptatt av at pasienten føler seg trygg og ivaretatt.

2020 tok hun eksamen innen tannlegeskrekk i regi av NOFOBI (Norsk forening for Odontofobi), for å utvide sin kompetanse med hensyn på møtet og håndtering av redde pasienter.

Linnett har jobbet hos oss siden august 2018.

Karoline ble uteksaminert ved Poznan University of Medical Sciences i Polen i 2017, og er medlem av Den Norske Tannlegeforening. Hun er opprinnelig fra Vigeland, og har erfaring både fra privat og offentlig praksis.

Karoline ble en del av vårt team i august 2019, hun er engasjert og opptatt av at pasienten skal føle seg trygg.

 

Oddveig Karlsen
Tannpleier

Oddveig er oppvokst i Søgne. Hun var ferdig utdannet tannhelsesekretær i 1991. Etter å ha praktisert yrket i 2 år i privat praksis, bestemte hun seg for å gå videre innen faget og tok tannpleierutdanningen ved Odontologisk fakultet i Bergen.

Marit Johannesen
Tannhelsesekretær

Marit er autorisert tannhelsesekretær. Hun innehar en 90% stilling og har vært med oss siden 2009. Marit har i tillegg til kliniske oppgaver også ansvaret for blant annet IKT, HMS og Helfo-rutiner på klinikken.  

Kari Laudal
Daglig leder/ tannlegeassistent

Kari ble ansatt i 2015 i en 100% stilling. Kari trives i arbeidet med pasienter og har i tillegg til kliniske oppgaver blant annet ansvar relatert til forskningsprosjekt innenfor tannbehandlingsangst. Hun er også daglig leder ved bedriften.

Janne Hinderaker Holte
Tannlegeassistent

Janne begynte som sekretær hos oss september 2018. Hun har god erfaring innen helsevesenet, og er glad i å jobbe med mennesker. I tillegg har hun jobbet som grafisk designer.